social-channel-googleplus surface account images colour extern-link map location store-on star brush paint-rol paint tester conditions delivery payment minus_16px plus_16px close_16px arrow-down_16px arrow-up_16px arrow-right_16px selected_16px email external-link social-facebook social-googleplus social-twitter list work business clients painters-icons-v2-source_pdf social-channel-facebook social-channel-instagram social-channel-instagram2 social-channel-twitter social-channel-youtube carrousel_prev carrousel_next download save-colour-off shopping-cart shopping-list store-finder search share save-colour-off2 save-colour-on info-off info-on workspace loader close icon-facebook-mono icon-youtube-mono

Over ons

FAMILIEBEDRIJF

MET TOEGEVOEGDE WAARDE!

 
Verfgroothandel Sikkens Paint Center is de partner voor de schilder met de merken Sikkens, Herbol en Van Buuren. Al 25 jaar helpen wij de schilder het perfecte resultaat neer te zetten. Door onze persoonlijke benadering kennen wij de behoefte van de schilder en doordat wij alles in eigen beheer hebben, kunnen wij snel schakelen. 
 

 

 

 

uploads/images/e9f20aa2-be34-423e-b64a-184958f7a71b/Over%20Ons/Paint-Center-Roland-Peter-Bouw.png

HISTORIE

VAN PAINTCENTER

In 1994 begon Piet Bouw in Ede met zijn groothandel Paint Center. Kort na de oprichting is ook zoon Roland in het bedrijf begonnen, 5 jaar later gevolgd door zoon Peter. Inmiddels is de naam veranderd in Sikkens Paint Center en is het bedrijf gegroeid naar 9 vestigingen.  

 

 

 

 

VAKMANSCHAP

IS MENSENWERK

Vakbekwame medewerkers staan elke dag voor jou klaar om de juiste producten te adviseren en te zorgen dat jouw schilderklus op tijd klaar is. Kennis van verf is het fundament van ons bedrijf, het delen van deze kennis maakt ons jouw partner. Onze accountmanagers adviseren en ondersteunen jou daar waar nodig. Een demonstratie van apparatuur? Bel ons en wij regelen het. 

 

 

uploads/images/e9f20aa2-be34-423e-b64a-184958f7a71b/Over%20Ons/Paint-Center-Project.png

OPDRACHTGEVERS

Onze kennis van de markt en van de producten, gecombineerd met een persoonlijk contact en begeleiding, zorgt ervoor dat wij een betrouwbare partij zijn voor woningbouwverenigingen, vastgoedbeheerders en architecten. Wij beschikken over een team van specialisten op het gebied van renovaties of planmatig vastgoedonderhoud

 

 

uploads/images/e9f20aa2-be34-423e-b64a-184958f7a71b/Over%20Ons/6---koffie.jpg

ALTIJD BIJ JOU

IN DE BUURT

Waar je ook aan het werk bent, met 9 Sikkens Centers in de regio, zijn wij altijd in de buurt. Met onze overzichtelijke verkoopruimtes zorgen wij ervoor dat je altijd vindt wat je nodig hebt. En er staat altijd een heerlijk kopje verse bonenkoffie voor je klaar!

Bezorging

Geen tijd om langs te komen? Met onze eigen bezorgdienst brengen wij de verf in de regio waar jij het maar wilt hebben. Wij zijn hierdoor flexibel en kunnen schakelen daar waar nodig! Ook hebben onze vestigingen de beschikking over een nachtkluis zodat je na sluitingstijd je bestelling nog op kunt halen.