social-channel-googleplus surface account images colour extern-link map location store-on star brush paint-rol paint tester conditions delivery payment minus_16px plus_16px close_16px arrow-down_16px arrow-up_16px arrow-right_16px selected_16px email external-link social-facebook social-googleplus social-twitter list work business clients painters-icons-v2-source_pdf social-channel-facebook social-channel-instagram social-channel-instagram2 social-channel-twitter social-channel-youtube carrousel_prev carrousel_next download save-colour-off shopping-cart shopping-list store-finder search share save-colour-off2 save-colour-on info-off info-on workspace loader close icon-facebook-mono icon-youtube-mono

VOORZORGSMAATREGELEN CORONA VIRUS

2020-03-19
 
uploads/images/global/Nieuws/Tekengebied-12x.png

Op dit moment wordt iedereen geconfronteerd met een vreselijk virus. Sikkens Paint Center blijft voor u gewoon open, maar uiteraard hebben wij daar waar nodig voorzorgsmaatregelen getroffen. Hiermee willen wij onze verantwoordelijkheid nemen en u als klant zo veilig mogelijk bedienen. 

1.    Alle vestigingen blijven open

  • Wij vragen u wel om de gepaste afstand van 1,5 meter in acht te nemen.
  • Wij hebben reinigingsdoekjes liggen zodat oppervlaktes gereinigd kunnen worden. U kunt daarnaast uw handen wassen in onze vestigingen.
  • In alle zaken komen posters te hangen, zodat we er met zijn allen goed bij blijven nadenken.
  • De komende tijd vervallen alle demo’s en hebben we geen broodje worst zoals u van ons gewend bent.

2.    Accountmanagers staan telefonisch voor u klaar

  • Om verspreiding van het virus zo min mogelijk te veroorzaken, vragen wij onze accountmanagers om zoveel mogelijk telefonisch te ondersteunen en contact met u te hebben. Mocht het bijvoorbeeld voor technische ondersteuning nodig zijn, gaat dit in overleg. Uiteraard op locatie hanteren wij ook de door het RIVM benodigde maatregelen

3.    Transport

  • Onze bezorgservice blijft volledig draaien. Wij bezorgen dagelijks op uw locatie of op uw werkplaats. Wij vragen ook hier de 1,5 meter afstand te respecteren. De chauffeur laadt zelf zijn spullen uit.
  • Onze chauffeurs zijn geïnstrueerd en dragen wegwerphandschoenen tijdens het lossen. Ook hebben zij de mogelijkheid om in hun bus hun handen te reinigen.

4.    Afhaalkluis

  • Wij willen u ook wijzen op de mogelijkheid van onze afhaalkluis. Hier kunt u 24/7 uw order afhalen. 

Wij vragen u begrip voor onze genomen maatregelen. Natuurlijk begrijpen wij dat het werk gewoon doorgaat en dat dat ook nodig is voor u en ons bedrijf. 
Wij zullen er dan ook  alles aan doen om onze service het niveau te laten behouden dat u van ons gewend bent, zodat u uw werk zo goed als mogelijk kan blijven uitvoeren.
Heeft u nog vragen, neem dan contact op met de vestiging of uw accountmanager.