social-channel-googleplus surface account images colour extern-link map location store-on star brush paint-rol paint tester conditions delivery payment minus_16px plus_16px close_16px arrow-down_16px arrow-up_16px arrow-right_16px selected_16px email external-link social-facebook social-googleplus social-twitter list work business clients painters-icons-v2-source_pdf social-channel-facebook social-channel-instagram social-channel-instagram2 social-channel-twitter social-channel-youtube carrousel_prev carrousel_next download save-colour-off shopping-cart shopping-list store-finder search share save-colour-off2 save-colour-on info-off info-on workspace loader close icon-facebook-mono icon-youtube-mono

VOOR ZWOLLE OOK EEN VERKOOPMEDEWERKER BINNENDIENST GEZOCHT

2024-02-02
 
uploads/images/e9f20aa2-be34-423e-b64a-184958f7a71b/Promoties/IMG_7800.PNG

Service met een hoofdletter S.

Als verkoopmedewerker binnendienst adviseer je professionele klanten, waaronder schilders, over verf- en non-paint producten. Je weet goed de behoefte van de klant te signaleren en schakelt met je collega’s in de buitendienst. Je gaat altijd voor het beste resultaat. Je bent een echte gastheer/gastvrouw voor je vestiging. Het verder door ontwikkelen van onze vestiging in Zwolle is hierbij erg belangrijk.

Jouw werkzaamheden zijn:

 • Verkooporders en bestelwerkzaamheden.
 • Presentatie en promotie van producten.
 • Ontvangen, transport en administratief afhandelen van goederen.
 • Verfproducten op de juiste kleur maken door een kleurmengmachine.

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar een ondernemende teamplayer voor fulltime of partime. Verder weet je vanuit de klant te adviseren en ben je daarnaast ook commercieel ingesteld. Je weet de hoofd- van de bijzaken te scheiden en je krijgt energie van contact met klanten maar ook met chauffeurs. Verder beschik je over: 

 • Minimaal 1 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
 • Ervaring en/of affiniteit met de onderhouds- of bouwbranche.
 • MBO+ werk- en denkniveau, richting handel/groothandel/ detailhandel.

Werkgebied

Voor deze functie ben je werkzaam op de vestiging in Zwolle-Zuid, maar maar bij ziekte/verlof is een andere vestiging ook bespreekbaar.

De aanbieding

Sikkens Paint Center is een open en familiaire organisatie waar je jezelf kan blijven ontwikkelen. Doordat je aansluit in een leuk en stabiel team, is er naast de gezellige sfeer ook veel te leren. Sikkens Paint Center biedt hiernaast o.a.:

 • Een salaris dat recht doet aan jouw kennis en ervaring.
 • 25 vakantiedagen o.b.v. 40 uur.
 • Een pensioenregeling waarin voor 60% door de werkgever wordt bijgedragen.
 • Een gezellig team waarin volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen zijn.

Over Sikkens Paint Center

Sikkens Paint Center is een verfgroothandel. In de afgelopen jaren zijn wij gegroeid naar 12 vestigingen. Wij bieden de professionele schilder een compleet assortiment bouwverven, industriecoatings en non-paint artikelen in alle soorten. Wij zijn een familiebedrijf waar klantgerichtheid en service erg belangrijk zijn.

Interesse?

Heb je interesse én voldoe je aan de eisen in het profiel? Dan zien wij je sollicitatie, voorzien van een up-to-date cv en een gerichte motivatie, graag tegemoet via vacature@sikkenspaintcenter.nl