social-channel-googleplus surface account images colour extern-link map location store-on star brush paint-rol paint tester conditions delivery payment minus_16px plus_16px close_16px arrow-down_16px arrow-up_16px arrow-right_16px selected_16px email external-link social-facebook social-googleplus social-twitter list work business clients painters-icons-v2-source_pdf social-channel-facebook social-channel-instagram social-channel-instagram2 social-channel-twitter social-channel-youtube carrousel_prev carrousel_next download save-colour-off shopping-cart shopping-list store-finder search share save-colour-off2 save-colour-on info-off info-on workspace loader close icon-facebook-mono icon-youtube-mono

VACATURE COMMERCIEEL BINNENDIENST MEDEWERKER

2022-09-20
 
uploads/images/e9f20aa2-be34-423e-b64a-184958f7a71b/Promoties/IMG_7800.PNG

Service met een hoofdletter S

Als Commercieel Binnendienst Medewerker voor de vestiging Harderwijk adviseer je professionele klanten, waaronder schilders, over verf- en non-paint producten. Je weet goed de behoefte van de klant te signaleren en schakelt met je collega’s in de buitendienst. Je gaat altijd voor het beste resultaat. Je bent een echte gastheer/gastvrouw en het verder doorontwikkelen van de vestiging in Harderwijk is hierbij erg belangrijk.

Jouw werkzaamheden zijn:

 • Verkooporders en bestelwerkzaamheden.
 • Presentatie en promotie van producten.
 • Ontvangen, transport en administratief afhandelen van goederen.
 • Verfproducten op de juiste kleur maken door een kleurmengmachine.

Wie ben jij?
Wij zijn op zoek naar een ondernemende teamplayer. Verder kun je de klant goed adviseren en ben je ook commercieel ingesteld. Je weet de hoofd- van de bijzaken te scheiden en je krijgt energie van contact met bijvoorbeeld klanten maar ook met chauffeurs. Voor deze functie ben je werkzaam op de vestiging in Harderwijk, je woont binnen 25 kilometer reisafstand.
Verder beschik je over:

 • Minimaal 1 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
 • Ervaring en/of affiniteit met de onderhouds- of bouwbranche.
 • MBO+ werk- en denkniveau, richting handel/groothandel/detailhandel.

De aanbieding
Sikkens Paint Center is een open en familiaire organisatie waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen. Doordat je verantwoordelijk bent voor je eigen vestiging krijg je veel verantwoordelijkheden en kun je echt de ondernemer in jezelf ontplooien. Sikkens Paint Center biedt hiernaast onder andere:

 • Een salaris dat recht doet aan jouw kennis en ervaring.
 • 25 vakantiedagen o.b.v. 40 uur, werk je 44 uur dan heb nog 1 vrije dag per twee weken extra.
 • Een pensioenregeling waarin voor 60% door de werkgever wordt bijgedragen.
 • En een gezellig team waarin volop mogelijkheden zijn om jezelf te ontwikkelen.

Over Sikkens Paint Center
Sikkens Paint Center is een verfgroothandel. In de afgelopen jaren zijn wij gegroeid naar 11 vestigingen. Wij bieden de professionele schilder een compleet assortiment bouwverven, industriecoatings en non-paint artikelen in alle soorten. Wij zijn een familiebedrijf waar klantgerichtheid en service erg belangrijk zijn.

Interesse?
Heb je interesse én voldoe je aan de eisen in het profiel? Dan zien wij je sollicitatie, voorzien van een up-to-date cv en een gerichte motivatie, graag tegemoet via vacature@sikkenspaintcenter.nl