social-channel-googleplus surface account images colour extern-link map location store-on star brush paint-rol paint tester conditions delivery payment minus_16px plus_16px close_16px arrow-down_16px arrow-up_16px arrow-right_16px selected_16px email external-link social-facebook social-googleplus social-twitter list work business clients painters-icons-v2-source_pdf social-channel-facebook social-channel-instagram social-channel-instagram2 social-channel-twitter social-channel-youtube carrousel_prev carrousel_next download save-colour-off shopping-cart shopping-list store-finder search share save-colour-off2 save-colour-on info-off info-on workspace loader close icon-facebook-mono icon-youtube-mono

GRONDSTOFFEN SCHAARSTE

2021-05-05
 
uploads/images/e9f20aa2-be34-423e-b64a-184958f7a71b/Promoties/image006.png

Al langer is bekend dat er een schaarste aan grondstoffen voor verven, lijmen en kit heerst. Recent is er ook weer een persbericht uitgegaan namens de verffabrikanten dat de schaarste op de grondstoffenmarkt nog verder toeneemt. Naast deze schaarste ontstaan er ook problemen door het wereldwijde tekort aan transportmogelijkheden. 
 
Sikkens Paint Center heeft een buffer voorraad waardoor de schaarste niet altijd zichtbaar is. Maar de komende periode kunnen wij niet garanderen dat wij alles kunnen blijven leveren en dat er geen mogelijke manco’s of vertraagde leveringen ontstaan. Uiteraard doen wij er alles aan dit te voorkomen en informeren vroegtijdig indien nodig. 
 
Bijkomend nadeel van deze onbalans tussen de wereldwijde vraag en aanbod van deze grondstoffen, maakt dat hier een ongekende prijsdruk is ontstaan. Onze verwachting is dat deze prijsdruk gaat resulteren in prijsverhogingen van onze toeleveranciers.